Om os

Vi er et ejerledet og 100% uafhængigt reklamebureau

Fingerspitz* er en sammenbragt familie af kompetencer og discipliner, som tænker nyt, tænker på tværs – og tænker sig om. Vi har en helhedsorienteret tilgang til kommunikation. Med os får du et stærkt team af junior- og senior bureaufolk, som lytter, før vi taler.

Vores speciale er kreative koncepter og digital kommunikation. Når det lykkes bedst, sker det i et åbent og tæt samarbejde med vores kunder.

Se alle spitzerne

Vi tror på værdien i fællesskabet

Hos Fingerspitz* støtter vi aktivt op omkring netværk, som samler by og mennesker. Vi er stolt sponsor af H.C. Andersen Festivals, Odense Bulldogs, Musihuset Posten / Dexter, Fynsk Erhverv, Business Challenge.

Fingerspitz* reklamebureau blev grundlagt i 2002 og ejes og drives i dag af adm. direktør Michael Greve og digital chef Michael Bach Godballe.

Det tror vi på
Hos Fingerspitz udvikler vi os selv, hinanden og vores kunder i et tillidsfuldt samarbejde. Vi tror nemlig på, at vi gennem samarbejde og fællesskab kan udvikle og udleve vores fulde potentialer, menneskeligt, fagligt og forretningsmæssigt. Sammen vokser vi.