#viholderdanmarkkørende

#viholderdanmarkkørende


Kirsten Dalgaard, Kreativ direktør og ejer

På en normal hverdag møder et par og 20 spitzere ind på bureauet i Sverigesgade. Sådan er det ikke i disse corona-tider. Vi mødes på Teams.

Hos Fingerspitz arbejder vi hjemmefra og bruger Office Teams og Skype under coronakrisen. På den måde passer vi på hinanden og på de ældre og svagelige i vores samfund. Men vi passer samtidig også på vores arbejdsplads og hjælper vores kunder med at holde deres forretning og dermed Danmark kørende.

Online tilstedeværelse
De seneste dage er fyldt med eksempler på, at rigtig meget kan lade sig gøre til trods for, at hverdagen er vendt på hovedet. Online tilstedeværelse er svaret på coronakrisen for mange af vores kunder. Det kommer konkret til udtryk ved, at handelen flytter fra fysiske butikker til webshops og andre online platforme. Restaurantbesøg erstattes med takeaway, og gavekort til en lang række forskellige butikker og spisesteder m.fl. er blevet en måde at støtte lokalt på. Som bureau hjælper vi med at udvikle og eksekvere løsningerne online, så teknologien fungerer. Det er alfa og omega for, at de gode initiativer kan komme ud at arbejde og tjene penge.

Plejer er død
Som bureau arbejder vi ofte med ideer, koncepter og kampagner, der har til formål at få mennesker til at ændre adfærd. Netop nu er det frygten for smitten, som styrer vores adfærd. Men det er en ekstraordinær situation, som vi kan lære noget af på den lange bane. Vi gør os disse erfaringer af nød. Men når corona er blevet en trussel, vi har fået under kontrol, så kan den erfaring føre til udvikling og forandring. Hos Fingerspitz er vi allerede i fuld gang.
Kontakt os som du plejer.

Pas godt på hinanden 🙏 
Brug fornuften 😇 
Hold Danmark kørende 🤜