SMV Digital

Anders Vincent Kongeskov
Digital forretningsudvikler

Send en mail

+45 25 70 20 19

SMV:Digital: Få 100.000 kr. til digital vækst

Få 100.000 kr. til digital vækst hos Fingerspitz* med tilskudsordningen SMV:Digital “Skab værdi med dine data”. Tilskuddet udmøntes efter først-til-mølle-princippet mandag d. 6. maj kl. 09:00.

Du kan benytte tilskuddet til:

Optimering af kundrejse
Business Intelligence
Dataindsigt og Analyse

Sådan kommer du i gang

Har du et projekt som vi skal hjælpe med?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer. Men du skal skynde dig lidt.

Tilskuddene udmøntes efter først-til-mølle-princippet til kvalificerede projekter.

Optimering af kunderejse

Vil du have det maksimale ud af din digitale kunderejse?

Fingerspitz* opbygger og rådgiver omkring den underliggende tekniske løsning, og anviser planen, der sikrer høje konverteringsrater og lave churn rates gennem fastholdelse. Vi er specialister i digital marketing.

Skal vi også hjælpe dig?

Ring 25 70 20 19 eller skriv til avk@fingerspitz.dk

Business intelligence

Har du svært ved at gennemskue, hvad du får ud af dit marketingbudget?

Fingerspitz* gør dig i stand til at træffe beslutninger baseret på data med udgangspunkt i dit helt eget BI-værktøj. Det er samtidig vores sikkerhed for, at vores arbejde skaber værdi.

Skal vi også hjælpe dig?

Ring 25 70 20 19 eller skriv til avk@fingerspitz.dk

Dataindsigt og Analyse

Har du brug for at retænke hele strukturen omkring dine marketingdata?

Fingerspitz* afklarer, designer og bygger datadrevne beslutningsværktøjer til alle typer virksomheder, herunder B2B-virksomheder, retailers og internationale brands. Skal vi også hjælpe dig?

Ring 25 70 20 19 eller skriv til avk@fingerspitz.dk

Kreativ. Digital. Partner.

Hvem er Fingerspitz?

Fingerspitz* rådgiver virksomheder, og udvikler og drifter digital marketing, websites og kreative kampagner. Vi har kunder i hele landet.

Du skal vælge os, hvis du ønsker at samle alle dine indsatser hos ét bureau med specialister inden for alle områder.

Har du et projekt vi skal hjælpe med?

Ofte stillede spørgsmål i forbindelse med SMV:Digital

Hvordan kommer jeg i gang?

Kontakt os i dag og fortæl om dit projekt, og lad os sammen finde ud af, om det er muligt at opnå tilsagn fra SMV:Digital eller en af de mange andre tilskudspuljer. Vores digital forretningsudvikler, Anders Kongeskov Randow kan kontaktes på: Ring 25 70 20 19 eller skriv avk@fingerspitz.dk

Hvad er reglerne for SMV:Digital?

For at deltage i SMV:Digital er der en række krav som skal opfyldes. Som navnet på ordningen antyder skal virksomheden være en SMV. Det vil sige, at virksomheden skal beskæftige min. 3 årsværker og omsætte for min. 2 mio. kr. i senest aflagte regnskab.

Hvad må tilskuddet benyttes til?

Offentlige tilskud må ikke benyttes til udførende arbejde. Det vil sige, at midlerne alene må benyttes til rådgivning, afklaring og klargøring til implementering. Et tilskud må eksempelvis ikke benyttes til annoncering, foto/video eller selve udviklingen af et website.

Hvad er SMV:Digital?

SMV:Digital er et initiativ, der støtter små og mellemstore virksomheder (SMV’er) i deres digitale omstilling. Initiativet understøtter virksomheder i deres digitaliseringsprocesser ved hjælp af rådgivning og finansiel støtte.

Hvem kan ansøge om støtte fra SMV:Digital?

Små og mellemstore virksomheder, der har projekter med fokus på digital omstilling og optimering af dataanvendelse for at fremme virksomhedens vækst, kan ansøge om støtte fra SMV:Digital.

Hvornår kan jeg ansøge om støtte fra SMV:Digital?

SMV:Digital har løbende ansøgningsrunder. Det anbefales at forberede din ansøgning i god tid, da tilskuddene bliver fordelt efter først-til-mølle-princippet.

Hvor meget kan jeg søge om i tilskud?

Du kan søge om en voucher på hhv. 50.000 kr. og 100.000 kr. til digital rådgivning og gennemførelse af en digital løsning.

Hvordan fordeler SMV:Digital tilskuddene?

Tilskuddene bliver fordelt efter først til mølle princippet og er forhåndsreserveret efter geografiske områder.

Hvad kan tilskuddet bruges til?

Tilskuddet kan bruges til mange forskellige digitaliseringsinitiativer, herunder optimering af digitale kunderejser, datadrevne marketingkampagner, generering af leads, implementering af nye digitale værktøjer, opsætning af dataværktøjer, nyt website og meget mere.

Hvordan kan Fingerspitz hjælpe med min ansøgning?

Fingerspitz kan hjælpe dig med ansøgningsprocessen, udvikling af idéer, formulering af projekter, planlægning og gennemførelse af det endelige projekt. Vi rådgiver og hjælper dig igennem hele processen.

Hvornår skal jeg begynde at forberede min ansøgning?

Da tilskuddene bliver fordelt efter først til mølle, anbefales det at forberede din ansøgning i god tid inden puljen åbner.

Hvad er det samlede budget for SMV:Digital i 2024?

SMV:Digital har mere end 150 millioner kr. i tilskud i 2024.

Hvem kan jeg kontakte for at undersøge mulighederne for støtte?

Du kan kontakte Digital forretningsudvikler Anders Kongeskov Randow på 25 70 20 19 eller avk@fingerspitz.dk for at undersøge mulighederne.

Hvad indebærer ‘Værdiskabelse med dine data’-puljen?

‘Værdiskabelse med dine data’-puljen er en del af SMV:Digital, der tilbyder finansiel støtte til projekter, der fremmer virksomhedens vækst ved bedre udnyttelse af data.

Hvordan evalueres ansøgningerne?

Ansøgningerne evalueres baseret på projektets relevans, potentiale og overensstemmelse med puljens formål: at skabe værdi med dine data.

Kan jeg søge tilskud til at implementere nye digitale systemer?

Ja, tilskuddet fra SMV:Digital kan bruges til rådgivning i forbindelse med køb af digitale systemer, automatisering eller online salg.

Hvad betyder det, at midlerne er forhåndsreserveret efter geografiske områder?

Det betyder, at tilskuddene er fordelt forud for ansøgningsrunden baseret på geografiske områder for at sikre en repræsentativ fordeling.

Virksomheder vi arbejder
for og sammen med

Mød et team, der forstår jeres udfordringer

Hos Fingerspitz* møder du rigtige mennesker af kød og blod, som gerne går en ekstra mil i samarbejdet. Tag kontakt og lad os få en snak.

Michael Greve
Adm. direktør og partner

+45 30 91 37 37

Send en mail