• +45 66 12 38 20
Vælg en side

Humlebo Gruppen

Udfordringen: En skærpet positionering, en ny grafisk identitet og en strategisk online tilstedeværelse på SoMe. Sådan lød opgaven, da Humlebo Gruppen bankede på hos Fingerspitz.

Arbejsområder:

  • Positionering og pay off
  • Visuel identitet
  • Website
  • Optimeret online tilstedeværelse
  • Contentplan for SoMe, bl.a. film
  • Automation flow

Sådan fandt vi nøglen til Humlebo Gruppens identitet

Humlebo Gruppen er en af Odenses førende udlejningsvirksomheder. Gennem mere end 50 år har Humlebo Gruppens boliger været velplacerede, rare at bo i og taget sig godt ud i gadebilledet. Det har gjort Humlebo Gruppen til en levende del af byfornyelsen i Odense, hvor virksomheden i disse år opfører helt nye bydele med Østerlunden på Østerbro og Cortex Park ved Syddansk Universitet. At øge kendskabet til netop disse historisk store lejemål er et af målene med kommunikationen.

Lejemål i trygge rammer

Hos Humlebo Gruppen er en aftale en aftale. Med afsæt i Humlebo Gruppens kerneforretning udviklede vi et pay off, der formulerer et løfte, lejerne altid kan regne med: ’Lejemål i trygge rammer’.

Styrket online tilstedeværelse

Udover den nye grafiske identitet har indsatsen især koncentreret sig om opbygning af en professionel og kundeorienteret online tilstedeværelse. Med et nyt website, en contentstrategi, bl.a. film, for Facebook og LinkedIn og online markedsføring, som løbende monitoreres og optimeres, er Humlebo Gruppen for alvor blevet en digital aktør.

”Humlebo Gruppens nye grafiske identitet står på to ben – som den gode udlejer til private og som den professionelle samarbejdspartner for erhvervslivet. Identiteten understøtter, at der hos Humlebo Gruppen er højt til loftet, og der bliver taget professionelt hånd om lejerne fra det øjeblik, de træder over dørtærsklen.

Mie Sandhus
art director