Om os

Velkommen hos et 100 % uafhængigt reklamebureau

Fingerspitz* er en sammenbragt familie af kompetencer og discipliner, som tænker nyt, tænker på tværs – og tænker sig om. Vi har en helhedsorienteret tilgang til kommunikation. Med os får du et stærkt team af junior- og  senior bureaufolk, som lytter, før vi taler. 

Vores speciale er kreative koncepter og digital kommunikation. Når det lykkes bedst, sker det i et tæt og tillidsfuldt samarbejde med vores kunder.

Vi tror på og investerer i værdien af fællesskabet. Hos Fingerspitz* støtter vi aktivt op omkring netværk, som samler by og mennesker. Vi er stolt sponsor af H.C. Andersen Festivals, Odense Håndbold og Riwal Cycling Team.

Fingerspitz* reklamebureau blev grundlagt i 2002 og ejes og drives i dag af adm. direktør Michael Greve og kreativ direktør Kirsten Dalgaard.

Kontakt Michael, hvis du er blevet nysgerrig.

Det tror vi på
Hos Fingerspitz udvikler vi os selv, hinanden og vores kunder i et tillidsfuldt samarbejde. Vi tror nemlig på, at vi gennem samarbejde og fællesskab kan udvikle og udleve vores fulde potentialer, menneskeligt, fagligt og forretningsmæssigt. Sammen vokser vi.