Ske lavet af kakaobønneskaller vinder på årets Food Innovation Camp

Plastic er so yesterday, og bæredygtighed er kæmpestort i Tyskland. Her på bloggen har vi tidligere omtalt Food Innovation Camp 2019, som fandt sted 20. maj. Nu præsenterer vi vinderne fra messen i Hamburg, som er et hotspot for mad- og gastroscenen.

Og vinderne er
Bæredygtighed var på alles læber til Food Innovation Camp. Og tre produkter overstrålede alle de andre.

 

’Best Newcomer’ 2019:

Spoontainable er en ske til is lavet af kakaobønneskaller. Skeen, som er lavet af fibrene i kakaobønneskallen, smelter ikke, og den kan spises, når isen er sat til livs. Firmaet bag produktnyheden hedder Kokojoo, og de har også set et potentiale i kakaobønnens frugtkød, som de anvender til at brygge limonade.

 

’Best Product’ 2019:

I kategorien ’Best Product’ vandt firmaet PAUDAR med vegansk stegefedt i pulverform.
 

Specialpris i 2019:

Og det var en imponeret jury, der uddelte priser. Faktisk valgte de spontant at udnævne en tredje vinder nemlig firmaet Nordic Oceanfruit, som præsenterede salater lavet af lokalt dyrkede alger.
Udover de her nævnte vindere fik især honning og hamp stor opmærksomhed – ikke mindst som ingrediens i produkter som pralinéer, sodavand, syltetøj, cocktails og snackbars.
Hvis du har fået smag for flere nyheder om trends på det tyske marked, så abonner på F*Blog her.

'

Spoontainable skeen er lavet af fibrene i kakaobønneskallen. Den smelter ikke og kan spises.

'

Honning og hamp har fået stor opmærksomhed som ingredienser i pralinéer, sodavand, syltetøj, cocktails og snackbars.

Beate
Kornfeld

Strategisk planner
+45 66 12 38 20
bek@fingerspitz.dk

Fingerspitz* bruger cookies

Vi anvender cookies for at sikre, at vi kan give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.
Cookies på denne hjemmeside bruges primært til at måle trafik og til at optimere sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af alle cookies.

læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk